Ohjeet

Teknologiakartta on tarkoitettu yritysten välisen yhteistyön edistämiseen. Alusta ei ole tarkoitettu yritysten ja kuluttajien väliseen toimintaan, eikä rekrytointeihin, muutoin ilmoitusten sisältö on vapaa. Alustan ylläpitäjällä on oikeus poistaa alustan tarkoitukseen sopimattomat ilmoitukset ja käyttäjät.

Haku

Haun voi suorittaa sanahaulla, toimialahaulla tai paikkakuntahaulla. Hakuja voi käyttää myös yhdessä tulosten rajaamiseksi.
  
Käytä hakusanoja perusmuodossa. Voit myös katkaista hakusanan, jolloin alusta löytää kaikki katkaistua sanaa sisältävät tulokset taivutusmuodosta riippumatta (esim. automaa – automaatio).

Tarjotaan

Tässä voit luoda ilmoituksen esimerkiksi yrityksesi tarjoamasta resurssista, palvelusta, osaamisesta tai tuotteesta. Ilmoitukseen lisättävät avainsanat auttavat muita löytämään ilmoituksesi helpommin.
Voit keksiä avainsanoja itse. Jos haluat selata muiden käyttämiä avainsanoja, ne löytyvät Avainsanat & toimialat valikosta. Avainsanojen tulisi olla perusmuodossa. Lisää mieluummin useampi avainsana, kuin taivutat yhtä sanaa, avainsanojen järjestyksellä ei ole merkitystä. Mieti millä sanoilla itse etsisit kyseistä palvelua/tuotetta.

Tarvitaan

Tässä voit luoda ilmoituksen esimerkiksi yrityksesi etsimästä resurssista, palvelusta, osaamisesta tai tuotteesta. Ilmoitukseen lisättävät avainsanat auttavat muita löytämään ilmoituksesi helpommin. Voit keksiä avainsanoja itse. Jos haluat selata muiden käyttämiä avainsanoja, ne löytyvät Avainsanat & toimialat valikosta. Avainsanojen tulisi olla perusmuodossa. Lisää mieluummin useampi avainsana, kuin taivutat yhtä sanaa, avainsanojen järjestyksellä ei ole merkitystä. Mieti millä sanoilla itse etsisit kyseistä palvelua/tuotetta.