Tekninen laskenta

Teemme erilaisten rakenteiden lujuuslaskentaa analyyttisesti ja elementti­menetelmää käyttäen. Painelaite­laskentaa teemme EN 13445- ja ASME VIII -standardien mukaan. Olemme perehtyneet myös nostoapuvälineitä koskeviin vaatimuksiin. Työskentelemme yhdessä Makronin mekaniikkasuunnittelijoiden kanssa, joten saat halutessasi laskennan ja suunnittelun yhtenä kokonaispakettina. https://makron.com/fi/palvelut/suunnittelu/tekninen-laskenta/

Tekninen laskenta

Laskentatiimimme tarjoaa asiakkaillemme teollisuuden standardien mukaisia analyysejä, joita edellytetään monissa turvallisuuskriittisissä kohteissa. Kohteita voivat olla mm. teräsrakenteet, painelaitteet, siilot, mastot ja seismisten alueiden rakenteet. Teemme analyysejä myös tuotekehitys– ja mekaniikkasuunnitteluprojekteihin. Palveluumme kuuluvat myös useat erikoisanalyysit, kuten virtuaalipolttokokeet.

Mekaniikkasuunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Olemme keränneet yli 30 vuoden aikana mittavan kokemuksen mekaanisen puunjalostus-, metalli- ja prosessiteollisuuden mekaniikkasuunnittelusta sekä projektinhallinnasta. Huomioimme aina suunnittelussa tuotteen valmistettavuuden, turvallisuuden ja laadun. Lujuuslaskentatiimimme varmistaa tuotteen ominaisuuden ja toimivuuden tarvittavin analyysein.