Google Ads -mainonta

Google-mainonta on erittäin tehokasta, ja se sopii kaikille yrityksille riippumatta yrityksen koosta tai mainosbudjetista. Meiltä saat Google-mainonnan kätevästi kuukausipohjaisella sopimuksella, jonka yksityiskohdista sovimme tavoitteidesi ja budjettisi mukaisesti. Olemme Googlen virallinen Google Partner -kumppani.

Google-markkinointi

Google Ads-markkinointi on tyypillisesti hakusana- tai bannerimainontaa Googlen palveluissa. Sillä saavutetaan nopeasti lisää näkyvyyttä ja uusia kävijöitä verkkosivuille halutuissa kohderyhmissä. Teemme Google-markkinointia kk-palveluna tai kertaluontoisina projekteina.

Digitaalinen markkinointi ja -mainonta

Viestisi tulee näkyä siellä, missä kohdeyleisösikin on. Tänä päivänä se tarkoittaa yhä enemmän sähköisiä viestintävälineitä ja digitaalisia ratkaisuja. Toteutamme digitaalisen markkinoinnin strategista ja taktista suunnittelua, toimivia kampanja- ja lanseeraussivustoja olemassaoleviin sivustoihin, hakukonemainontaa (Google Ads, Microsoft Ads), some-mainontaa (Facebook, Instagram, LinkedIn) sekä muita sähköisen markkinoinnin toimenpiteitä kuten uutiskirjeitä. Suunnittelumme ottaa huomioon myös sähköisen markkinoinnin mittaamisen, johon … Jatka lukemista