Ohjelmistoratkaisut finanssialalle

Tarjoamme valikoiman tuotteistettuja ohjelmistoratkaisuja sekä -konsultointipalveluita yksilöllisempiin tarpeisiin. Asiantuntijamme, pitkä kokemuksemme sekä yhteistyökumppanimme varmistavat, että saat aina laadukasta palvelua. Erikoisalaamme ovat pankkiliiketoiminta, perintä, henki- ja eläkevakuuttaminen sekä varainhoito. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi, oli se sitten järjestelmäalusta vakuutusyhtiölle, luottopäätösjärjestelmä, varainhallintajärjestelmä tai perusjärjestelmä pankille. Osaamisemme kattaa niin käyttöliittymä- kuin palvelinosaamisen ja toiminallisuuksien kustomoinnin käyttötapauksesta riippuen. Tarjoomamme kattaa … Jatka lukemista

Smartmes valmistuksenohjausjärjestelmä

Smartmes on valmistavan teollisuuden käyttöön tarkoitettu valmistuksenohjausjärjestelmä, jonka avulla voidaan suunnitella, valvoa ja optimoida yrityksen tuotannonohjausta, huollonhallintaa, laadunvalvontaa ja varastoja.

Monimuotoisua tekoälyratkaisuja ohjelmistotarpeisiin

Autamme organisaatioita saamaan kilpailuetua automaation ja tekoälyn avulla tarjoamalla koneoppimisen ja data-analytiikan ohjelmointi- ja konsultointipalveluja. VIBA – Virnex Intelligent Business Automation palvelumme takaa teille sopivat ratkaisut tehostamiseen.

Integraatiot / järjestelmien yhdistäminen

Poista organisaatiosi datan pullonkaulat ja yhdistä eri järjestelmät yhteen ja vapauta yrityksesi potentiaali toiminnan tehostamiseen, automatisointiin ja tiedolla johtamiseen. Meiltä saat sertifioidut osaajat eri integraatioalustoille, joiden avulla voitte lopettaa manuaalisen datan käsittelyn ja varmistaa tiedonkulun luotettavuuden.