Kotisivut

Toteutamme laadukkaita, asiakaskohtaisesti räätälöityjä kotisivuja. Teknisen toteutuksen lisäksi tarjoamme sisältöjen suunnittelua ja ylläpitoa. Toteutamme kotisivut useimmiten WordPressillä.

markkinointipalvelut

Markkinoinnin ratkaisut, jotka tukevat liiketoiminnan tavoitteita. Tutustu markkinoinnin palveluihimme: https://www.kuuki.fi/markkinointipalvelut/

Verkkosivut

Suunnittelen ja toteutan tyylikkäät kotisivut asiakkaani tarpeiden ja toiveiden mukaan yrityksille ja yhdistyksille. Kauttani saat kaiken tarvittavan verkkosivuillesi: tyylikkään ulkoasun, sisällönhallintajärjestelmän, ylläpitopalvelut, hakukoneoptimoinnin ja kävijäseurannan sekä yhteistyökumppaneideni kautta myös logon, graafiset elementit, verkkotunnuksen ja webhotellin. Autan myös jos tarvitset apua esimerkiksi MailChimpin uutiskirjeiden, chatin, sosiaalisen median tai Googlen mainonnan kanssa.

WordPress-Verkkosivut

Meille verkkosivu on kokonaisuus, jossa varma tekninen toteutus yhdistyy houkuttelevaan ulkoasuun, selkeään käyttöliittymään ja vahvaan viestiin. Vahvuutenamme ovat yksilöllisesti räätälöidyt WordPress -sivustot, joissa teknisinä arvoina painotamme löydettävyyttä, nopeutta sekä ulkoasullista vaikuttavuutta. Toteutamme yksilöllisiä kokonaisuuksia tarpeesi ja toiveesi huomioiden, edustit sitten yritystä, julkista- tai yhdistyssektoria. Kehitystyö, ylläpitopalvelut, SEO-optimointi/seuranta sekä näkyvyyden parantaminen tukikanavissa ovat osa palvelukokonaisuuttamme.