Lämpökäsittelypalvelut

Heatmasters tarjoaa laajan valikoiman teollisuus- ja lämpökäsittelypalveluita. Palveluvalikoimaamme kuuluu yksittäiset lämpökäsittelytyöt, teollisuuspalvelut sekä räätälöidyt ”avaimet-käteen” ratkaisut koko maailmalle.

Lämmitysvastukset

Puolen vuosisadan kokemuksella, Heatmasters on kehittänyt laadukkaat lämmitysvastukset erilaisiin lämpökäsittelyprosesseihin. Tuotteemme kestävät työmaiden haastavat olosuhteet ja täyttävät ammattilaisten vaatimukset.

Lämpötilansäätöjärjestelmät

Heatmasters on ollut jo yli kolmen vuosikymmenen ajan edelläkävijä lämpökäsittelyprosessien lämpötilansäätöjärjestelmien kehittämisessä. Kaikkiin uusiin laitteisiimme asennetaan modernit, kehittämämme lämpötilansäätöjärjestelmät, ja yhä enenevässä määrin integroimme lämpötilansäätöjärjestelmiä käytettyihin laitteisiin modernisointien yhteydessä.

Lämpökäsittelyuunit

Heatmasters suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia, räätälöityjä kaasulla ja sähköllä toimivia teollisuus- ja lämpökäsittelyuuneja. Varmistamme että uudet uunit täyttävät asiakkaan nykyiset sekä tulevat lämmitysvaatimukset.

Lämpökäsittelylaitteet

Heatmasters tarjoaa markkinoiden edistyneimmät lämpökäsittelylaitteet metalliesineiden esilämmitykseen ja hitsauksen jälkeiseen lämpökäsittelyyn. Puolen vuosisadan kokemus työmailla on antanut meille mahdollisuuden suunnitella innovatiivisia ratkaisuja, joiden suunnittelussa on otettu huomioon toimialan vaatimukset, kuten helppokäyttöisyys, tuotteen käyttöiän maksimointi ja huollon minimointi! Laitevalikoimamme kattaa sekä puoli- että täysin automaattiset resistiiviset yksiköt kolmella tai kuudella kanavalla sekä induktiolämmitysratkaisut. Vuokrattavia laitteita ja … Jatka lukemista